Visie op financieringen

Zakelijke hypotheek

De specialist voor uw zakelijke hypotheek

Zoekt u de juiste oplossing voor uw zakelijke hypotheek of heeft u vragen over de financiering van vastgoed? Dan bent u bij De Jager De Looff aan het juiste adres. Onze collega’s van de afdeling zakelijke hypotheken zijn zeer gespecialiseerd en kunnen u verder helpen. Of het nu gaat om de aankoop van onroerend goed of het het financieren van een bestaand contract, u kunt bij ons terecht met al uw vragen.

De Jager De Looff & Partners – Zakelijke financieringsexperts

De Jager De Looff & Partners bestaat uit ervaren mensen op het gebied van onder andere pensioenadvies en financieringen. Wij helpen u graag verder om inzicht te krijgen in uw situatie en die van uw onderneming. Wij houden van korte communicatielijnen en onze aanpak is kernachtig en helder. Ons bedrijf heeft een adviserende rol en wij zullen u met de juiste personen in aanraking laten komen als het gaat om uw zakelijke hypotheek.

Zakelijke hypotheek

DE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN ZAKELIJKE HYPOTHEEK?
VRAAG EEN VRIJBLIJVEND GESPREK AAN

MEER INFORMATIE OVER EEN ZAKELIJKE HYPOTHEEK? NEEM CONTACT OP

Een zakelijke hypotheek op maat

Wij vinden uw wensen en eisen belangrijk als het gaat om een zakelijke hypotheek op maat. Wij bemiddelen voor u bij de juiste vastgoedbank, zodat u een oplossing krijgt die bij u past. De experts binnen ons bedrijf helpen u graag met uw zakelijke hypotheek, want zij kennen de taal die de bank spreekt. Wilt u meer weten over een maximale aflossingsvrije beleggingsfinanciering of juist meer over een korte handelsfinanciering? Wij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Zakelijke hypotheek

Bemiddeling bij de financiering van commercieel vastgoed

Samen met u kijken we naar het lopende contract. Daarna gaan wij voor u aan de slag om te onderzoeken of er andere aanbieders zijn waar u uw zakelijke hypotheek het beste onder kunt brengen. Wij bemiddelen in (her)financieringen voor beleggingen, projectontwikkeling, renovatieprojecten en eigen gebruik van commercieel vastgoed:

  • Kantoorpanden
  • Bedrijfsruimtes
  • Winkelpanden
  • Woon- en werkpanden
  • Kamerverhuur
  • Woningen (maar niet voor eigen bewoning)

Vragen over een zakelijke hypotheek? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van een zakelijke hypotheek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw vragen over deze hypotheekvorm. Wilt u graag een afspraak maken? Bel dan naar 0343-448810 of stuur een e-mail naar info@jagerlooff.nl. Wij zullen een vrijblijvende intake inplannen om al uw vragen over de zakelijke hypotheek door te nemen.

Contact Opnemen

Neem online contact met ons op of bel direct met 0343 448810 voor meer informatie