Visie op financieringen

Vermogensbeheer

De specialist in vermogensbeheer

Bent u op zoek naar een adviseur die u kan helpen met uw vermogensbeheer? Dan bent u bij De Jager De Looff & Partners aan het juiste adres. Ons bedrijf bestaat uit ervaren adviseurs die u graag van dienst zijn op het gebied van onder andere pensioenadvies, financieren van zakelijk of privé onroerend goed en beleggingsadvies. Wij willen graag dat u inzicht krijgt in uw eigen situatie of die van uw bedrijf. Daar helpen wij u graag bij!

Wie zijn wij?

Wij verkopen niet, maar wij adviseren als het gaat om vermogensbeheer. Onze medewerkers zijn zeer gespecialiseerd op het gebied van financierings-, pensioen- en vermogensadvies. Dit onderscheidt ons van andere organisaties. Wij willen graag met een verfrissende blik kijken naar uw vermogensbeheer. Uw persoonlijke wensen staan bij ons voorop. U krijgt inzicht in uw eigen situatie, waardoor er een weloverwogen beslissing genomen kan worden.

Vermogensbeheer

DE MOGELIJKHEDEN VOOR VERMOGENSBEHEER?
VRAAG EEN VRIJBLIJVEND GESPREK AAN

MEER INFORMATIE OVER VERMOGENSBEHEER? NEEM CONTACT OP

Waarom ons inschakelen voor vermogensbeheer?

Heeft u onlangs een belegging gedaan of wilt u die gaan doen en zoekt u iemand die u onafhankelijk kan adviseren op het gebied van vermogensbeheer? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken voor u een vermogensbeheerder die past binnen onze eigen beleggingsvisie die u ook verder kan helpen met uw vermogensbeheer. De Jager De Looff & Partners beschikt over een vergunning om te adviseren en te bemiddelen in beleggingsrechten en -instellingen. Wij voeren zelf geen vermogensbeheer uit, maar wij zullen u wel introduceren bij een vermogensbeheerder die bij u past. U komt bij de juiste vakmensen terecht.

Vermogensbeheer

Wat wij u bieden bij vermogensbeheer

Als u voor ons kiest, dan levert dat de volgende voordelen voor u op:

  • Heldere communicatie, zonder overbodige informatie
  • Persoonlijke adviseur
  • U weet precies waar u aan toe bent
  • Uw wensen worden vertaald naar oplossingen
  • Vastgestelde prijzen of op uurtarief
  • Passend advies voor u

Hulp bij vermogensbeheer? Neem contact met ons op

Wilt u graag iemand die u helpt met uw vermogensbeheer? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u helpen de juiste persoon te vinden. Wilt u informatie of een vrijblijvende offerte? Ook dat is mogelijk. U kunt ons bellen op 0343-448810 of mailen naar info@jagerlooff.nl. Zo weet u precies waar u aan toe bent. De Jager De Looff & Partners staat voor u klaar als het gaat om uw vermogensbeheer.

Contact Opnemen

Neem online contact met ons op of bel direct met 0343 448810 voor meer informatie