Visie op financieringen

Over ons

De Jager De Looff & Partners bestaat uit ervaren adviseurs die u graag van dienst zijn op het gebied van gespecialiseerd pensioenadvies, financieren van zakelijk of privé onroerend goed en beleggingsadvies. Wij begeleiden u graag bij het verkrijgen van inzicht in uw eigen situatie of dat van uw onderneming, en het optimaal benutten van de fiscale en civielrechtelijke mogelijkheden om uw doelstellingen te bereiken.

Onze aanpak is kernachtig en helder, zonder overbodige informatie. Door onze methodes krijgt u snel inzicht in uw eigen situatie en worden uw wensen vertaald naar oplossingen. Op basis van actualiteit en met uw belang in het oog. Onze dienstverlening bieden wij u aan op basis van onze vastgestelde arrangementprijzen of op uurtarief. Wij nodigen u graag uit een indruk te krijgen van onze dienstverlening.

Richard

Richard de Looff
RPA FVP

Register Pensioenadviseur
Erkend Vermogensplanner

Henk

Henk Terlouw
DSI EFA

Vermogensfinancier
Erkend Financieel Adviseur

Mirjam

Mirjam van der Putten

Senior assistent hypotheken

Wie is Henk Terlouw

Creatief en mij niet laten leiden door ‘conventies’, professioneel, gedreven, korte lijnen, helderheid en eerlijk werken dát zijn mijn kernwaarden. Eind jaren negentig ben ik begonnen in de pensioenadvisering. Langzaam aan werden Financieringen – in de breedste zin – binnen de pensioenplanning mijn specialiteit. Dé ‘tailor made’ oplossing creëren en mijn relaties blij maken, daar sta ik voor…….

Wie is Mirjam van der Putten

Sinds 2005 werk ik in de hypotheekbranche. Met een zeer klantgerichte instelling, behartig ik vasthoudend, doelgericht en, (pro)actief de belangen van onze relaties. Ik vorm de schakel tussen onze relaties en de banken, notarissen, taxateurs.

Over ons

Contact Opnemen

Neem online contact met ons op of bel direct met 0343 448810 voor meer informatie