Visie op financieringen

VASTGOED

Vastgoed hypotheek

Naast de euribor oplossingen voor woonhuizen is er een uitgebreid assortiment aan variabele en vaste rente op de hypotheken van uw vastgoed.

Of u nu koopt, herfinanciert of verbouwd, in veel gevallen kunnen wij u een variabele of euribor rente aanbieden, mits het past binnen uw risicoprofiel.

Bij de investeringen in commercieel vastgoed, maken wij tailor made een oplossing voor de rente en aflossing. Hierbij wegen wij de diverse opties zorgvuldig samen met u af.

Indien u dit wenst financieren wij uw vastgoed op basis van het vermogen dat u bij de bank aanhoudt op Euro’s, Zwitserse Franken, Engelse ponden of Amerikaanse dollars tegen Euribor of Libor tarieven met een opslag van 0,8% – 1,5% (Lombard financiering).

Amstedram

Startende kopers die verhuurde woningen willen kopen als belegging kopen vaak het eerste pand met eigen geld. De laatste jaren kon het niet anders, omdat banken nauwelijks wilden financieren. Inmiddels nemen de financieringsmogelijkheden toe en heeft u slecht 30-35% eigen geld nodig voor de aanschaf van een beleggingspand.

Vastgoed financiering is aantrekkelijk bij de huidige lage rente. Wie kan lenen tegen een lager tarief dan het huurpercentage van zijn beleggingspand, verhoogt het rendement op zijn eigen geld.

Vastgoed kopen in privé, heeft het grote voordeel dat de huurinkomsten niet belast zijn in box 3.

Het financieren van vastgoed in Box 3 is maatwerk en wij staan u graag ten dienste om een optimaal rendement te halen.

Zie verder het lemma Verhuurhypotheek voor onze vormen van financiering in Box 3.

VASTGOEDHYPOTHEEK VOOR WONINGEN – BUY-TO-LET – WONINGEN

Het investeren in vastgoed vergt expertise. Uw wensen en vragen kunnen wij in korte tijd beoordelen op financiële haalbaarheid.

Voor vastgoedbeleggingen zoals woningen die niet uw hoofdverblijfplaats zijn kunnen wij u een scala aan hypothekenoplossingen bieden. Wij bemiddelen voor u bij de juiste vastgoedbank, zodat u de oplossing krijgt die bij u past. Het gaat dan om één of meerdere panden die u gaat aankopen, wij stellen geen limiet aan het aantal aan te kopen panden.

Wij bemiddelen in (her)financieringen van:

  • Verhuurde Woningen · Woningen bestemd voor de verhuur, maar tijdens de koop nog niet verhuurd
  • Kamerverhuur panden
  • Kamerverhuur panden bestemd voor de verhuur, maar tijdens de koop nog niet verhuurd
  • Verhuurde Woon-winkelpanden
  • Woon-winkelpanden bestemd voor de verhuur, maar tijdens de koop nog niet verhuurd

Onze oplossingen zijn ontworpen voor het kopen, verbeteringen en investeringen in woningen. Om u verder te helpen bij uw nieuwe aankopen in de competitieve wereld van het onroerend goed, is er geen limiet aan het aantal woningen dat wij kunnen financieren.

Samen met u bekijken wij of de financiering past in een vennootschap of beter in privé in Box 3. Naast de privé inkomsten gebruiken wij in Box 3 ook de huurinkomsten ter beoordeling van de betaalbaarheid.

De mogelijkheden voor de aankoop en of herfinanciering van vastgoed,
of het vrijmaken van equity beginnen vanaf 75.000 euro en zijn verder niet gelimiteerd door de hoogte van het bedrag.

Waar nodig werken wij samen met specialisten met kennis en expertise van de sector waarin u werkzaam bent. Hierbij kan het gaan om een maximale aflossingsvrije beleggingsfinanciering of een korte handelsfinanciering.

De looptijd van de financiering kan variëren van één maand tot 30 jaar.

De rente kan van variabel tot 10 jaar vast worden gekozen op basis van uw persoonlijke risicoperceptie en het te financieren vastgoedobject.

Eventueel kan een mix de voordelen van een korte rente, en de zekerheid van een lange rente combineren.

Als u wilt financieren wij uw vastgoed op basis van het vermogen dat u bij de bank aanhoudt op Euro’s of Zwitserse Franken tegen Euribor of Libor tarieven met een opslag van 0,9 – 1,5% (Lombard financiering).

Contact Opnemen

Neem online contact met ons op of bel direct met 0343 448810 voor meer informatie