Visie op Euribor rentetarief en Euribor hypotheek

EURIBOR HYPOTHEEKRENTE

Grafiek2

Oplossingen voor een variabele euribor rente

Wij bieden een selectie met diverse oplossingen voor een variabele euribor rente die altijd aansluit bij uw unieke omstandigheden. Of het nu gaat om de aankoop van uw woonhuis of de tweede woning. Bij ons kunt u nog steeds uw volledige hoofdsom tegen het euribortarief financieren!

De meeste banken bieden een variabel tarief aan dat vaak voor een buitenstaander diffuus is opgebouwd.

Een euribor of variabele rente biedt flexibiliteit en de vrijheid om af te lossen op een tijdstip dat u past.

Of u nu koopt, herfinanciert of uw (tweede)woning verbouwd in alle gevallen kunnen wij u een variabel rente of euribor rente aanbieden, indien dit past in uw situatie.

Wat is Euribor?

Euribor staat voor Euro Interbank Offered Rate. Euribor is het rentetarief waartegen een groot aantal Europese banken elkaar leningen in euro’s verstrekken. Iedere werkdag om 11:00 Central European Time wordt het Euribor rentetarief vastgesteld en doorgegeven aan alle deelnemende partijen en aan de pers.

Eigenlijk is er geen sprake van één Euribor rentetarief: er zijn meerdere Euribor rentetarieven met een verschillende looptijd. Zo kennen we de 1, 3, 6 en 12 maands Euribor.

De hoogte van de Euribor rente tarieven (en andere basisrente tarieven) hangt met name af van de economische omstandigheden zoals de groei van de economie en de hoogte van de inflatie.

Een financiering is maatwerk

Naast Euribor rente, kunnen wij zeer concurrerende tarieven voor 5 – 20 jaar vast aanbieden. Dit zijn rentes die u niet in de gepubliceerde rentelijsten op internet zult aanbieden. 

Als u dit wenst financieren wij uw woning op basis van het vermogen dat u bij de bank aanhoudt op Euro’s of Zwitserse Franken tegen Euribor of Libor tarieven met een opslag van 0,8% – 1,5% (Lombard financiering).

Wilt u meer weten over wat een Euribor Hypotheek is en voor u kan beteken? Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden van een Euribor Hypotheek Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vaste hypotheekrente

Een vaste hypotheekrente geeft de gewenste helderheid en stabiliteit voor de komende jaren en in overeenstemming met uw individuele behoeften.

Met een vooraf overeengekomen maandelijkse rente en aflossing, heeft u zekerheid over de lasten ongeacht de rentebewegingen gedurende de periode dat de rente vast staat. Boetevrij de rente omzetten kan op renteherziening.

Wij kunnen tegen zeer concurrerende tarieven rentes voor 1 tot 30 jaar vast aanbieden.

Gedurende de looptijd van de hypotheek staan wij aan uw zijde om te zien wat de ideale verhouding tussen schuld en bezit is op de renteherziening momenten, maar ook bij de events die in uw leven plaatsvinden.

WIJ KUNNEN ZEER CONCURRERENDE RENTETARIEVEN VOOR 1 TOT 20 JAAR VAST AANBIEDEN. DIT ZIJN RENTES DIE U NIET IN DE GEPUBLICEERDE RENTELIJSTEN OP INTERNET ZULT AANTREFFEN.

Vraag naar onze speciale hypotheekrentes (1 – 20 jaar vast) die u niet in de gepubliceerde rentelijsten op internet aantreft. Dan kunnen wij op basis van enkel uitgangspunten bekijken of u in aanmerking komt voor de speciale tarieven.

Contact Opnemen

Neem online contact met ons op of bel direct met 0343 448810 voor meer informatie