Visie op commercieel vastgoed

Hypotheek beleggingspand

Beleggingspand financieren? Wij adviseren u met uw hypotheek

Heeft u op dit moment een beleggingspand of wilt u hier op korte termijn in investeren? Dan kan De Jager De Looff & Partners u adviseren over een hypotheek beleggingspand. Al ruim vijftien jaar helpen wij klanten met hun vragen en geven wij passend advies bij het financieren van beleggingspanden. Wat komt er kijken bij het kopen van een beleggingspand, wat moet ik aflossen en hoe zit het met de huurinkomsten? Wij helpen u met al uw vragen.

Er komt veel kijken bij een hypotheek op een beleggingspand

Er komt veel kijken bij het verkrijgen van een hypotheek voor de verhuur van een beleggingspand. Of u nu een paar beleggingspanden wilt verhuren of één huis wilt verhuren, u wilt het meeste uit uw belegging halen. Samen met u willen wij kijken wat voor aanpak het beste bij u past en hoe het financieren van een beleggingspand in z’n werk gaat. Heeft u bepaalde wensen of eisen? Geef ze aan ons door. Ons bedrijf geeft uitsluitend advies bij het financieren. Dat betekent dat wij niet uw hypotheek zullen regelen, maar u wel met de juiste verzekeraar in contact zullen brengen.

Hypotheek voor beleggingspand

MEER INFO OVER DE MOGELIJKHEDEN VOOR EEN HYPOTHEEK VOOR EEN BELEGGINGSPAND?
VRAAG EEN VRIJBLIJVEND GESPREK AAN

MEER INFORMATIE OVER EEN HYPOTHEEK VOOR EEN BELEGGINGSPAND? NEEM CONTACT OP

Hypotheek voor een beleggingspand - Commercieel vastgoed

Expertise op het gebied van commercieel vastgoed

De afgelopen jaren hebben wij al veel klanten voorzien van passend beleggingsadvies. Wij hebben veel contacten in de bankenwereld. Wat u ook wilt met uw beleggingspand, lokaal of zelfs landelijk, alles is mogelijk. Wij houden van duidelijke communicatie en onze lijntjes naar de klant zijn dan ook kort. Als u voor een samenwerking met ons kiest, regelen wij het volgende:

  • Eén vast contactpersoon als aanspreekpunt
  • Vaste prijzen
  • Een vrijblijvend gesprek is mogelijk
  • Wij zorgen voor passend advies voor uw hypotheek

Voor het financieren van een beleggingspand zijn er veel verschillende soorten hypotheken mogelijk. Commercieel vastgoed zelf bekostigen, is vaak geen optie. Wij bespreken graag samen met u de diverse hypotheken door die geschikt zijn voor beleggingspanden.

Contact Opnemen

Neem online contact met ons op of bel direct met 0343 448810 voor meer informatie