Visie op financieringen

Financiering tweede woning

Passend advies van experts

Heeft u een tweede huis op het oog en zoekt u een goede adviseur die u kan helpen bij de financiering tweede woning? Neem dan contact op met De Jager De Looff & Partners. Adviseren is al ruim vijftien jaar ons vak en wij hebben al veel klanten geholpen met een passende aanbeveling. Geef al uw wensen en eisen voor een tweede huis aan ons door en wij gaan voor u aan de slag om een goede partner te vinden voor de financiering van uw nieuwe woning.

Hoe regelt u de financiering tweede woning?

Heeft u het vakantiehuis van uw dromen gevonden? Of wilt u een tweede woning om het te verhuren als bijvoorbeeld vakantiehuis? Voordat u een bod doet, is het handig om te weten wat er financieel voor u mogelijk is. Daarbij moet u er rekening mee houden dat de hypotheekverstrekking anders verloopt dan bij uw eerste woning. Dit geldt niet alleen voor in Nederland, maar ook voor een tweede huis in het buitenland. Het belangrijkste verschil tussen een tweede en eerste huis, is dat u de hypotheekrente van een tweede woning niet kunt aftrekken van de belasting. Wij kunnen hier het juiste advies voor geven.

Financiering tweede woning

DE MOGELIJKHEDEN VOOR FINANCIERING VAN EEN TWEEDE WONING?
VRAAG EEN VRIJBLIJVEND GESPREK AAN

MEER INFORMATIE OVER FINANCIERING VAN EEN TWEEDE WONING? NEEM CONTACT OP

Financiering tweede woning

Financiering van uw tweede woning? Wij geven u het beste advies

De Jager De Looff & Partners is een adviesbureau. Dat betekent dat wij u op de beste manier een passende aanbeveling zullen geven. Wij zijn geen hypotheekverstrekker, maar helpen u alleen de juiste bank te vinden voor de financiering van uw tweede huis. Als u voor ons kiest, kunnen wij het volgende voor u betekenen:

  • Een vaste adviseur die naar uw wensen zal luisteren voor uw tweede huis
  • Advies op het gebied van pensioen, financiering, zakelijk of privé onroerend goed en beleggingsadvies
  • Onze aanpak is kernachtig
  • Houden van heldere communicatie en korte lijntjes
  • U krijgt snel inzicht in uw financiële situatie voor uw tweede huis

Meer informatie over financiering van een tweede woning? Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een tweede woning? Neem dan contact met ons op. Onze collega’s zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden. Wij kunnen tijdens een vrijblijvende afspraak al uw wensen doornemen. Neem contact met ons via 0343-448810 of via de e-mail op info@jagerlooff.nl. Wij zijn uw expert in advies over de financiering tweede woning.

Contact Opnemen

Neem online contact met ons op of bel direct met 0343 448810 voor meer informatie